Τρόποι Παραγγελίας

Τρόποι Πληρωμής

Για την πληρωμή των προϊόντων που παραγγέλνετε σας προσφέρουμε τους εξής τρόπους:

1) Αντικαταβολή: Κατά την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον  συνεργάτη που σας φέρει την παραγγελία. Για τις αντικαταβολές ισχύουν οι παρακάτω όροι:

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Κατόπιν ενημερώσεως από την εταιρία μας για το ακριβές ποσό, η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Οι αντικαταβολές μέσω μεταφορικής εταιρείας ισχύουν μόνο για την ΑΘΗΝΑ.
Οι αντικαταβολές μέσω COURIER ισχύουν για όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ.
Τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή είναι 3€ + 3€ η αντικαταβολή, σύνολο 6€

ΤΡΑΠΕΖΑ  ΕΘΝΙΚΗ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  07000181557
IBAN GR3901100700000007000181557
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ BAKA ERJON


Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε για την άμεση αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης, είτε με email στο mytechbox.gr@gmail.com ή στο 6949141911. Παράλληλα μπορείτε να επιβεβαιώσετε την παραλαβή του αποδεικτικού κατάθεσης καλώντας στο Λογιστήριο μας 2114105860.
 
3) Μέσω ειδικών διακανονισμών κατόπιν έγκρισης με την ασφαλιστή μας εταιρεία.

H My Tech Box παρέχει ειδικούς οικονομικούς διακανονισμούς σε στενούς της συνεργάτες, με σκοπό την σύναψη ή ενδυνάμωση διαχρονικών εμπορικών σχέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αρμόδιο πωλητή σας.

4) Πληρωμή μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών


Γίνονται δεκτές πιστωτικές – χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσα σε ασφαλές κρυπτογραφημένο (128-bit SSL) τραπεζικό περιβάλλον.